Vi dækker Give, Billund, Ikast, Brande, Jelling, Grindsted, Tørring, Nørre Snede, Ejstrupholm, Brædstrup, Sønder Omme, Bredsten 

Professionel erhvervsrengøring

Hos os dækker erhvervsrengøring over alle former for rengøring. Har du brug for rengøring af et kontorlokale, en kantine, et omklædningsrum eller noget andet, er der rig mulighed for at finde en løsning hos Give Service. Vi tilbyder kontorrengøring, klinikrengøring, industrirengøring, butiksrengøring, institutionsrengøring, trappevask der er udført grundigt og dybdegående.

Give Service udfører erhvervsrengøring inden for absolut alle områder og skræddersyer altid en løsning efter dine/jeres behov. Alle ydelser udføres med udstyr og redskaber, der har gennemgået adskillelige kvalitetstjek og tests.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsartikler, så personer med allergi i kontorlokalet ikke bliver påvirket negativt af rengøringen.

Erhvervsrengøring som Give Service tilbyder

Øg både produktiviteten og humøret hos medarbejderne

Rengøringsløsninger designet ud fra vores kunders unikke behov

Særlige krav til omhyggelighed og hygiejne

Servicevirksomhed med fokus på kunder

Vi er en engageret firma, hvor kunden er i centrum – og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje. Vi er mellemstor, og dette giver os mulighed for at føre en tættere og mere effektiv dialog, hvilket også giver den mest effektive serviceydelse.

Det bruges altid de professionelle og miljøvenlige produkter og udstyr fra de største leverandøre som er godkendt af Miljøstyrelsen. Vi samarbejder med storste leverandører som TotalrentRengros Aps og Virena Aps . Vi foretrækker os at bruge mindst muligt beskadelige produkter og søger altid at rengøringsmidler har Astma Allergi Danmark mærke samt mijlømærkerne EU-Blomsten og Svanen 

Give Service vil meget gerne også vise at det er vigtigt at bidrage til fællesskabet. Vi lægger stor vægt på at være med til at skabe en forandring og gøre en forskel ved at støtte til det gode formål. Lige fra starten støtter vi til Kræftens Bekæmpelse og Hjælp Syge Børn 

Hvad koster erhvervsrengøring?

Pris på erhvervsrengøring beregnes ud fra antallet af kvadratmeter, der ønskes rengjort og de dertilhørende services. Først når vi samler alle oplysninger, kan der aftales et individuelt tilbud. Rengøring tilpasses altid efter dine ønsker og behov.

Vores kunder