KONTAKT OS

 

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med os gennem telefon, e-mail eller vores hjemmeside. 

​Telefonerne er åbne man-tors fra kl. 8.00 – 16.00 og fredag fra kl. 8.00-15.30 –

 +45 50 31 60 11, mails bliver læst indenfor samme tidsrum – kontakt@giveservice.dk

Om os

Med lyst til bedre service

Jeg arbejdede i rengøringsbranchen i mange år hos forskellige firmaer og altid søgte at give det bedste oplevelse til de folk rundt omkring mig. Det var desværre ofte at jeg kunne ikke se, at rengøringsfirmaer var fokuseret til at forbedre sin service.

Jeg ønskede at være en del af forretningsmodel, hvor kunder modtager rengøring i høj kvalitet med stor tillid til leveret service. For mig er en lokal tilstedeværelse og tæt kontakt en utroligt vigtig del af dette.

Så har jeg besluttet en aften, at branchen mangler en professionel firma med fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed, miljø og kvalitet efter de højeste danske standarder.

Tiden viste, at vores kunde- og kvalitetspolitik mødte en stor efterspørgsel, og Give Service kører i den rigtig retning. Vi er i konstant vækst og glæder os til at tilbyde fornuftige priser som ikke er belastet med den store administrative struktur.

Vores vision er at blive mellemstor rengøringsvirksomhed som sætter stor fokus på at opretholde en organisation og kultur, hvor alle vores kunder og medarbejdere har gode forhold, og har mulighed for at udvikle sig i den retning, som den enkelte ønsker

Give Service udvikler sig hurtigt, og vi glæder os til at få hjælp fra vores samarbejdepartner Linkcentralen 

Give Service
Galina
Stifter