Kvalitet er grundlæggende i vores rengøringsfirma

Vi bestræber os altid på at levere rengøring, der giver vores samarbejdspartnere den mest professionelle service og fineste kvalitet. Vores kvalitetspolitik i høj grad bidrager til at vi altid kan levere den service, der er bygget på en professionel tilgang til rengøring.

Respekt

for miljø

Det betyder meget for os, at vi ikke belaster miljøet unødigt. Derfor er det vores overordnede strategi at udføre alle vores serviceopgaver med mindst mulig belastning for både miljøet, vores medarbejdere og kunder. Til vores dagligt rengøring bruger vi så vidt muligt ikke kun svænemærkede rengøringsmidler men også allergivenlige

Ingen kompromis

på kvalitet

Kvaliteten af rengøringen har en direkte indvirkning på hygiejneniveauet og påvirker derfor også graden af smitteforebyggelse. Hos Give Service er vi grundige og sørger altid for at komme helt i bund og rundt i hjørnerne. Vi prioriterer desuden, at det er de samme medarbejdere, der varetager rengøringen hos dig hver gang. Alle vores medarbejdere arbejder effektivt for et skinnende resultat.

                                                                                                                                                                                                     

Kunde

tilfredshed

 Vi er en firma som tilpasser din behøv men aldrig onvendt, derfor giver vi vores kunder stor frihed  i forhold til en aftale. 

Kundetilfredshed er altafgørende, hvorfor vi naturligvis altid overholder alle vores aftaler. 

Hos os mærker man en forskel. Vores højeste standarder gjorde os stærk og derfor mistede vi ingen kunder lige fra starten pda. kvalitet.

Prispolitik

Fornuftige priser som vi tilbyder er bygget ud fra vores vision at blive mellemstor rengøringsvirksomhed som ikke er belastet med stor administration del. Det er vores klar politik at være en professionelt firma som finde en sund balance med kvalitet service som behøver ikke at koste en formue.

Ansætte

Vores medarbejdere er vores største aktiv som vi behandler på lige fod som familie. Derfor er vi sikkert i leveret service efter vores høje standarder. Vores team har mange års erfaring, god oplæring og fantastisk arbejdshumør i forhold til opgaver